╤╘Uitgeverij Tilia Levis
Postbus 19
5258 ZG Berlicum
uitgeverij@uitgeverijtilialevis.nl

Katalin van Bakel

 

Biografie

Katalin van Bakel (Rosmalen 1964) werkte, na haar rechtenstudie, als wetenschapper en  bij een zorgverzekeraar als jurist, stafmedewerker en directiesecretaris.Tijdens haar loopbaan heeft zij een aantal keren gepubliceerd over juridische onderwerpen. Tegenwoordig woont zij met haar man in de Dordogne in Frankrijk.
Waterval is haar debuutroman.

  

Waterval

 

Waterval is een roman over twee vrouwen. Ze zijn allebei jong, verliefd en bezig met de toekomst. Maar verder zijn het zulke tegenpolen, dat ze elkaar niet uit kunnen staan. Vanaf het moment waarop ze elkaar ontmoeten, wordt hun leven als een waterval waarin het water over de rotsen naar beneden dendert.

 

Aniene werkt bij een zorgverzekeraar. Ze is nog laat alleen op kantoor. Ze piekert. Haar werkprestaties vallen tegen. Oorzaak is haar slechte samenwerking met de nukkige Petra, die steeds haar gelijk wil hebben. En priv� verbergt Aniene iets, wat haar carri�re in gevaar zou kunnen brengen. Dan komt door de gang een donkere gestalte haar kant op. Een insluiper! Ze schrikt. Dat is iemand die ze kent. Wat doet die hier? Als ze beseft dat die voor haar komt, is het te laat.

 

Petra worstelt met een onbeantwoorde liefde. En op haar werk heeft ze problemen met de truttige Aniene, die zich gedraagt als een wijsneus. Tijdens een wandeling door de binnenstad van �s-Hertogenbosch wordt Petra gevolgd. Een man observeert haar. Hij spreekt haar aan. Ze vertrouwt hem niet. Maar dan doet hij haar een bijzonder voorstel. Als ze daar ja tegen zegt, komt ze nietsvermoedend dicht bij het geheim van Aniene.

 

ISBN 9789071633119
� 24,95


terug naar homepage